• boka-biljett1_sahlene

Om oss

Så startade konceptet

Från Pärleport till Rock’n’roll har satt upp shower sedan 2010, den ena succén efter den andra! Redan från början var konceptet ”Pärleportgänget” tillsammans med en stjärngäst. Första året var Janne Åström stjärngäst, bl. a. känd från Rhapsody in rock, som tillsammans med Bo Frid, Jörgen Fredriksson och Peter Danielson gav tre utsålda föreställningar i Vara Konserthus. Showen sågs av 1500 personer!

Stjärngäst 2011 var Fredrik Kempe som precis hade vunnit svenska melodifestivalen med sin låt ”Popular”, som Eric Saade sjöng. Jublet visste inga gränser när Fredrik själv bjöd på sin låt som extranummer. Showkonceptet utökades med dansare från Balettakademien i Göteborg. Återigen succé!

Turné!
Under våren 2012 turnerade Från Pärleport till Rock’n’ roll för första gången. Showen gästade Jönköping, Kalmar, Skövde och gjorde två föreställningar i Vara.

Stjärngäst denna gång var ingen mindre än Kalle Moraeus, som gjorde en bejublad föreställning tillsammans med Pärleportsgänget, dansare från Balettakademien och en kör från varje ort showen besökte. 2600 personer såg showen dessa dagar – fantastiskt!


konsert Bjertorp 21

Julshow
I december 2012 var det dags för första showen med jultema och i övrigt samma blandning som tidigare. ELISA – Sveriges okrönta dansbandsdrottning, var denna gång stjärngäst. Tre utsålda föreställningar blev det och en underbar respons och mottagande från publiken.

Sommaren 2013 skrev vi musikhistoria!
Onsdag 3 juli 2013 skrev vi musikhistoria i Slottsparken på Bjertorp Slott.Tillsammans med Christer Sjögren, Sanna Nielsen, Bengan Jansson, Stefan Odelberg och de ständiga solisterna Jörgen Fredriksson, Bo Frid och Peter Danielson, bjöd vi på tre timmars underhållning! Allt filmades för SVT och en timmas program sändes lördag 31 maj 2014 kl 20.00! Vi är så nöjda med resultatet och den härliga respons vi har fått!

Vintern 2014
bjöd vi in till ny inomhusshow  med ”Från Pärleport till Rock’n’ roll”! Vi gjorde detta som jubileumsshow då vi är inne på femte året med vår show. Vi plockade lite godbitar från tidigare, blandat med nytt! Denna gång kom den lysande Nina Söderquist, som stjärngäst – tillsammans med våra egna solister Bo Frid, Peter Danielson och Jörgen Fredriksson. 2 föreställningar i Vara Konserthus och 1 föreställning på Skövde Stadsteater blev det!

parleport_ganget

Julen 2014

gjorde vi ny julshow med alla ingredienser som hör dit, med snö, skridskobana, tomtar etc! 3 fullsatta föreställningar blev det på Vara Konserthus. En glittrande julshow, från sakralt till rock med härliga Anna Sahlene förutom våra egna solister!

Pärleport julen 2014

Julen 2015

Gjorde vi återigen show med jultema. En härligt fartfylld föreställning med härliga Matilda Ambré som stjärngäst! 2 fullsatta shower blev det!

bild_start_site_julshow_bilder20

Mars 2017

En underbar show blev det med 3 fullsatta föreställningar och fantastiska LaGaylia Frazier i toppform!

lagaylia_site_ny

Julen 2017

Fantastiska Jessica Andersson gästade oss och vi bjöd på en glittrande julshow. 4 fullsatta föreställningar och nöjd publik…. ! :)

Trettonhelgsshow 2019

Vi har under hela vår show-resa höjt nivån och denna gång var inget undantag. Med härligt Glamour-tema bjöds det på glitter o Las Vegas-nummer. Jessica Andersson tillbaka tillsammans med fantastiska Magnus Carlsson. 5 utsålda föreställningar och vi har aldrig tidigare fått så mycket positiv respons efteråt. Så fantastiskt roligt tycker vi!

2020 firar vi tio år med konceptet och vi planerar nu för stor jubileumsshow. Håll ögonen öppna efter biljetter.

Vad innehåller vår show?

  • En Från Pärleport till Rock’n’ roll-show är alltid folklig, har hög igenkänningsfaktor, och präglas av humor.
  • Det bjuds på bra tempo och en salig blandning av låtar – där solisterna avlöser varandra tillsammans med stjärngästerna.
  • Föreställningen bjuder på allt från finstämda klassiker till ösig rock!

Känn dig varmt välkommen till Från Pärleport till Rock’n’ roll!

hullert lkp-tidning bje-slott ticknet vara-konserthus roupez