• boka-biljett1_sahlene

Artister

Solister


Musiker

miko-rMiko Rezler

Miko som bor och verkar i Göteborg är en flitigt anlitad frilansmusiker. När han sitter vid sina trummor är det ingen som slår honom på fingrarna. Förutom I Från Pärleport till Rock’n Roll kan man se Miko bland annat i Doobidoo och Bingolotto.

peter-mPeter Mjörnestrand

Peter kommer från Vara och är vår basist och kapellmästare. Han skriver också alla arrangemang och är vår musikaliska motor. Han har sin bakgrund i allt från storbandsjazz till dansband.

wojtek-gWojtek Goral

Wojtek är en frilansmusiker från Stockholm som hanterar saxofoner, oboe, flöjt mm. Hos oss ingår Wojtek tillsammans med Martin och Anders i vår blåssektion. Du har troligen sett och hört honom i program som Idrottsgalan och Let’s Dance. Han har även turnerat runt med Jerry Willams…

martin-lMartin Lindqvist

Martin är en saxofonist av rang och har en musikalisk bredd med alltifrån dansband till storband. Han bor i Lidköping, där han också har sin studio och gör många inspelningar åt många folkkära artister.

anders-bAnders Borg

Anders ingår i vår blåssektion på trumpet och klaviatur, men han trakterar i stort sett alla instrument – även sång. Förutom sin stora musikalitet har han också en helt fantastisk komisk ådra som han bjuder på då och då.

jenny-mJenny Mellqvist

Jenny är vår lysande violinist som bor strax utanför Vara. När Jenny gör sina solistframträdande i våra shower vill applåderna aldrig ta slut. Tillsammans med Leif utgör hon hela vår stråksektion.

fredrik-bFredrik Bogren

Fredrik är vår slagverkare och tillsammans med Miko på trummor ser dom till att vi får det rätta svänget i kompet. Fredrik hanterar allt från skimrande bjällror till kraftfulla pukor. Fredrik bor strax utanför Vara.

erik-mErik Mjönes

Erik bor i Alingsås och är vår manlige sångare i vår körsektion! Han är dessutom en fena på gitarr, som han flitigt får användning för samtidigt som han sjunger! Erik har du också sett stå i kören bakom Lotta på Liseberg.

johanna-s-jJohanna Strömblad Jonasson

Johanna är vår sopran i körsektionen som med sin glittrande röst lägger topptonerna. Johanna bor i Sävedalen strax utanför Göteborg och frilansar som sångerska.

anna-bAnna Bylund

Anna sjunger alt i vår körsektion och tillsammans med Erik o Johanna lyfter de våra musikaliska arrangemang milsvida med sina härliga röster. Anna bor i Göteborg där hon också hörs sjunga i många olika frilanssammanhang.

stefan-jStefan Jonsson

Stefan är en av Sveriges bästa gitarrister som vi kan höra på många plattor med kända svenska artister. Stefan har varit med oss sedan 2012 och bor i Mariestad. När han inte spelar med oss frilansar han i många olika sammanhang.

Lleif-oeif Ottebrand

Leif är klaviaturernas mästare från Göteborg. När han spelar lämnar han ingenting åt slumpen. Leif är bland annat erfaren kapellmästare i Diggiloo och en proffsmusiker som är flitigt anlitad.

Organisation

peter-mPeter Mjörnestrand

Peter är visionären som alltid ser möjligheter i allt! Han är tillika samordnare och administratör. Peter är en i styrgruppen som arbetar för att utveckla konceptet att nå nya höjder.

anna-lena-aAnna-Lena Andersson

Anna-Lena är vår konstnärliga ledare. För henne är det viktigt med såväl repertoar som artister för att showen ska få en helhet som fungerar. Anna-Lena är en i styrgruppen som tittar på nya möjligheter och utvecklar våra shower.

liselotte-sLiselotte Sterneborn

Liselotte är vår positiva regissör och koordinator som är med och utvecklar konceptet i styrgruppen. Hon ser till showens helhet utifrån ett scenografiperspektiv. Liselotte är den sammanhållande länken och ser till att alla i ensemblen trivs.

 

hullert lkp-tidning bje-slott ticknet vara-konserthus roupez