• boka-biljett1_sahlene

Artister

Solister


Musiker

miko-rMiko Rezler

Miko som bor och verkar i Göteborg är en flitigt anlitad frilansmusiker. När han sitter vid sina trummor är det ingen som slår honom på fingrarna. Förutom I Från Pärleport till Rock’n Roll kan man se Miko bland annat i Doobidoo och Bingolotto.

peter-mPeter Mjörnestrand

Peter kommer från Vara och är vår basist och kapellmästare. Han skriver också alla arrangemang och är vår musikaliska motor. Han har sin bakgrund i allt från storbandsjazz till dansband.

wojtek-gWojtek Goral

Wojtek är en frilansmusiker från Stockholm som hanterar saxofoner, oboe, flöjt mm. Hos oss ingår Wojtek tillsammans med Martin och Anders i vår blåssektion. Du har troligen sett och hört honom i program som Idrottsgalan och Let’s Dance. Han har även turnerat runt med Jerry Willams…

martin-lMartin Lindqvist

Martin är en saxofonist av rang och har en musikalisk bredd med alltifrån dansband till storband. Han bor i Lidköping, där han också har sin studio och gör många inspelningar åt många folkkära artister.

anders-bAnders Borg

Anders ingår i vår blåssektion på trumpet och klaviatur, men han trakterar i stort sett alla instrument – även sång. Förutom sin stora musikalitet har han också en helt fantastisk komisk ådra som han bjuder på då och då.

Lotte Olofsson

Lotte är en av våra duktiga dansare. Utbildad på Balettakademien och en av de som är med o koreograferar o vår övriga att stå o gå på rätt ställe.

Naomi Donner

Naomi bor i Stockholm där hon undervisar i dans. Utbildad på Balettakademien. Koreograferar och dansar i vår show.

erik-mErik Mjönes

Erik bor i Alingsås och är vår manlige sångare i vår körsektion! Han är dessutom en fena på gitarr, som han flitigt får användning för samtidigt som han sjunger! Erik har du också sett stå i kören bakom Lotta på Liseberg.

Emelie Strandberg

Emelie är vår sopran i körsektionen som med sin glittrande röst lägger topptonerna. Emelie bor i Falköping och undervisar i musik samt frilansar som sångerska.

Helena Hvistendahl Philipson

Helena sjunger i vår körsektion och tillsammans med Erik o Emelie lyfter de våra musikaliska arrangemang milsvida med sina härliga röster. Helena bor i Göteborg där hon jobbar som sångerska i många olika frilanssammanhang.

stefan-jStefan Jonsson

Stefan är en av Sveriges bästa gitarrister som vi kan höra på många plattor med kända svenska artister. Stefan har varit med oss sedan 2012 och bor i Mariestad. När han inte spelar med oss frilansar han i många olika sammanhang.

Lleif-oeif Ottebrand

Leif är klaviaturernas mästare från Göteborg. När han spelar lämnar han ingenting åt slumpen. Leif är bland annat erfaren kapellmästare i Diggiloo och en proffsmusiker som är flitigt anlitad.

Organisation

peter-mPeter Mjörnestrand

Peter är visionären som alltid ser möjligheter i allt! Han är tillika samordnare och administratör. Peter är en i styrgruppen som arbetar för att utveckla konceptet att nå nya höjder.

anna-lena-aAnna-Lena Andersson

Anna-Lena är vår konstnärliga ledare och dessutom trakterar hon klaviatur i vår show. För henne är det viktigt med såväl repertoar som artister för att showen ska få en helhet som fungerar. Anna-Lena är en i styrgruppen som tittar på nya möjligheter och utvecklar våra shower.

liselotte-sLiselotte Sterneborn

Liselotte är vår positiva regissör och koordinator som är med och utvecklar konceptet i styrgruppen. Hon ser till showens helhet utifrån ett scenografiperspektiv. Liselotte är den sammanhållande länken och ser till att alla i ensemblen trivs.

 

hullert lkp-tidning bje-slott ticknet vara-konserthus roupez